Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Telefon: 0356 004 255

Showing 1–10 of 56 results

grid
list
GRUP DE POMPARE ANTIINCENDIU EN BG P2E 50-200N-218 ES + ETP 50-200N-218 ES + J3A

Aceste grupuri de pompare antiincendiu , marca IDROFOGLIA , sunt alcatuite din : 3 electropompe principale (2 active + 1 rezerva) + 1 electropompa pilot , indeplinind standardele EN12845   si fiind destinate pentru stingerea incendiilor in locatii prevazute cu instalatie de sprinklere. Fiecare grup de pompare antiincendiu se livreaza ca o unitate compacta, cu pompele montate pe acelasi cadru comun si accesoriile aferente fiecarei pompe.  Ansamblul de pompare antiincendiu include : partea electrica, cate un tablou de comanda/automatizare, protectie si control pentru fiecare pompa; Sistem de alarma cu semnalizare  acustica si luminoasa; cablaje ; presostate ; kitul complet de aspiratie pentru fiecare pompa.

GRUP DE POMPARE ANTIINCENDIU EN BG P2E 50-200N-218 ES + J3A

Aceste grupuri de pompare antiincendiu , marca IDROFOGLIA , sunt alcatuite din : 2 electropompe principale (1 activa + 1 rezerva)  + 1 electropompa pilot , indeplinind standardele EN12845   si fiind destinate pentru stingerea incendiilor in locatii prevazute cu instalatie de sprinklere. Fiecare grup de pompare antiincendiu se livreaza ca o unitate compacta, cu pompele montate pe acelasi cadru comun si accesoriile aferente fiecarei pompe.  Ansamblul de pompare antiincendiu include : partea electrica, cate un tablou de comanda/automatizare, protectie si control pentru fiecare pompa; Sistem de alarma cu semnalizare  acustica si luminoasa; cablaje ; presostate ; kitul complet de aspiratie pentru fiecare pompa.

GRUP DE POMPARE ANTIINCENDIU EN BG P2E SN1E65-200-E ER + J3A

Aceste grupuri de pompare antiincendiu , marca IDROFOGLIA , sunt alcatuite din : 2 electropompe principale  + 1 electropompa pilot , indeplinind standardele EN12845 ; UNI10779  si fiind destinate pentru stingerea incendiilor in locatii prevazute cu instalatie de sprinklere. Fiecare grup de pompare antiincendiu se livreaza ca o unitate compacta, cu pompele montate pe acelasi cadru comun si accesoriile aferente fiecarei pompe.  Ansamblul de pompare antiincendiu include si partea electrica, si anume : cate un tablou de comanda/automatizare, protectie si control pentru fiecare pompa; Sistem de alarma cu semnalizare  acustica si luminoasa; cablaje ; presostate.

Mobile version: Enabled